11 Eylül Anaokulu
EŞREF DİNÇER MAH. 1.GÜNEŞ SK. 11 EYLÜL ILKOKULU BLOK NO: 19 GEMLİK / BURSA
(0__) ___-____

VİZYON

21. yüzyılın çağdaş eğitim düzeyine erişmek için Atatürk İlke ve İnkılaplarından ödün vermeyen, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, akılcı, dinamik, sorumluluğunu bilen, pozitif düşünebilen, öz kültürünü tanıyan, koruyan, kendine güvenip fikirler üretebilen, sosyal, sanatsal sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, geleceğin gençlerinin kusurlarını ve eksiklerini bulmayı değil, başarılarını gösterip alkışlamayı seçen anlayışı benimsiyoruz. Bulunduğu bölgede seçkin ve başarılı bir eğitim kurumu olarak insanların güven duyacağı, başarılı olacağını hissettirecek kaliteli eğitim kurumu olmak çabasındayız.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarından ödün vermeyen eğitim sistemimizle; öğrencilerimizin, eğitimini mutlu ve sağlıklı olarak sürdürmesini sağlamak, ana dilini geliştirmesine yardımcı olmak, öğrencilerimize çevresini gözlemleyerek değerlendirip buradan evrensel kültüre yönelmeyi benimsetmek, öğrencilerimizi özgüvenini kazanmış, gelecekteki hedefini sorgulayarak, öğrenerek belirleyen gençler olarak yetiştirmek, ulusal-evrensel kültür değerlerine önem vermesini, farklı kültür ve yaşam biçimlerine hoşgörü ile bakmasını sağlamak, dünyadaki hızlı gelişime ayak uydurabilecek, üretken, yenilikçi, araştırmacı, çevreci gençler olarak ilgili alanlarına uygu etkinliklerde yer almalarını sağlamak, kendini spor ve sanatın herhangi bir dalıyla ifade edebile gençlerin yetiştirildiği, her çocuğu tek tek ilgi gördüğü mutlu bir ortam yaratmaktır.

Öğretim Şekli :Sabahcı - Öğlenci

Sabahcı - Öğlenci